Fem servir galetes (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per obtenir més informació i configurar les teves preferències de privacitat.

Comercialització digital

Ets diferent, deixa'ns demostrar-ho

Ho farem detectant les qualitats del teu producte i convertint-les en elements de valor.

A Fesomia sabem construir un discurs coherent i únic per a la teva empresa i t'ajudem a projectar-lo lluny. Som capaços d'apreciar allò que els altres no saben veure de la teva feina, trobem la teva empremta personal i la incorporem en el missatge.

Veuràs que la Bernadette té una habilitat especial per posar-se en la pell dels teus clients i construir un discurs captivador, clar, honest i amb el que et sentiràs còmode.

Coneixem bé la Xarxa, és casa nostra

La vivim, la sabem acotar i definir per ajudar-te a comprendre-la millor. Tenim un coneixement profund de la comunicació digital i les seves dinàmiques socials i sabrem projectar el teu missatge en el lloc i el moment més oportú.

T'ajudem a impulsar la comercialització digital

Et podem acompanyar en totes les etapes del procés mitjançant les següents pràctiques:

  • Acompanyament i mentoratge perquè aprenguis a gestionar la teva activitat digital d'empresa.
  • Plans d'estratègia digital, per enfocar bé totes les accions que projectes a la Xarxa.
  • Formació, tallers pràctics i xerrades, per aclarir, definir, concretar i facilitar la comprensió de les dinàmiques digitals per a la comercialització.

I també som desenvolupadors

A Fesomia podem dissenyar, implementar i mantenir la solució tecnològica que considerem més adient per al teu pla de comercialització. Coneix la nostra cara de desenvolupadors digitals.

Explica'ns on vols arribar

T'equiparem amb eines i missatges coherents que t'ajudaran a vendre més i millor.