Fem servir galetes (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per obtenir més informació i configurar les teves preferències de privacitat.

Estratègia de continguts digitals

Aconseguirem que a la Xarxa tinguis una veu pròpia, personal i professional

La presència digital de la teva empresa ha de tenir efectes positius, directes i mesurables en la teva activitat comercial. A Fesomia t'ajudarem a crear, desplegar i mantenir un discurs coherent i atractiu.

Organitzarem correctament l'activitat digital de la teva empresa: 

  • Definirem una línia comunicativa adaptada als teus clients i als teus objectius comercials.
  • Crearem continguts diversos amb imatge, text, vídeo... els dispersarem amb eficàcia a Internet i construirem una estructura de comunicació digital personalitzada que t'ajudarà a conèixer els teus clients, a atendre'ls i a mantenir-hi vincles ferms.
  • Analitzarem els efectes i els resultats, n'obtindrem conclusions concretes que t'ajudaran a mantenir una presència digital vigent, fresca i en sintonia amb la teva línia comercial.

Treballa amb una estratègia de continguts enfocada a optimitzar i millorar les accions comercials 

Amb rigor, ordre i tècnica, la Xarxa és un entorn favorable per a la teva empresa

T'ajudarem a integrar la participació en les xarxes socials en el teu dia a dia. Farem que tinguis:

  • Un protocol de publicació de continguts digital eficient, enfocat als teus clients i amb efectes positius en les accions comercials.
  • Una presència digital amb caràcter, que et particularitzarà i t'ajudarà a mostrar els valors dels teus serveis.
  • Un sistema amigable de conèixer a fons els teus clients, les seves opinions, preocupacions i actituds, molt útil per dissenyar accions comercials.

Explica'ns què necessites 

Truca'ns al 977 390 953 o escriu-nos a bernadette@fesomia.cat. Farem que l'activitat digital faci créixer la teva empresa.