Manteniment, allotjament web i serveis complementaris

Necessites un projecte claus en mà?

Sempre hem dit que un projecte web comença en el moment que es publica, per això ens agrada lliurar la nostra feina de la forma més completa possible. Si vols que continuem acompanyant el teu projecte, podem fer-ho de diferents maneres.

Manteniment integral

Podem dissenyar i portar a terme un pla de manteniment de forma regular i transparent per a tu. Algunes tasques que podem incloure són:

  • Actualitzacions de programari.
  • Manteniment del codi font per garantir que tot funciona correctament en les noves versions dels navegadors d’Internet, fent tests en tots els navegadors i dispositius.
  • Còpies de seguretat regulars que permetin recuperar fàcilment el sistema davant de qualsevol problema que es produeixi.
  • Monitoratge d’activitats irregulars al servidor.

També lliurarem informes regulars, ben comprensibles, de totes les tasques dutes a terme. També aconsellarem als usuaris sobre com millorar el seu maneig diari.

Allotjament web professional

Si ho necessites, et podem proporcionar un servei integral d’allotjament web amb una infraestructura professional, sota la nostra administració completa i amb la nostra garantia.

Muntem i administrem servidors cloud de gran rendiment que ens permeten escalar les prestacions quan sigui necessari d’una manera transparent i sense interrupcions als serveis.

Ho fem sobre una infraestructura ubicada completament a Barcelona, amb una administració tècnica gestionada i assistida totalment per Fesomia.

Altres serveis relacionats

Si necessites també correu electrònic de qualitat o registrar dominis, també pots deixar-ho a les nostres mans.

Explica'ns què necessites

Contacta'ns i resoldrem qualsevol dubte que puguis tenir.