Disseny i desenvolupament web integral

Construïm llocs, eines i aplicacions web perquè treballis millor

A Fesomia dissenyem entorns digitals i aplicacions que s'adapten als teus processos de treball i a les necessitats del teu equip. Posem l'anàlisi, el disseny i la tecnologia al servei dels objectius que definim amb tu.

Per nosaltres és tan important un petit lloc web com una gran intranet corporativa: ens involucrem amb la mateixa disciplina sigui quina sigui la dimensió del teu projecte.

Més enllà del que es veu

Entenem el disseny com un recurs per a resoldre els teus reptes i per això ens enfoquem en el disseny d'experiència d'usuari (EU o UX), el disseny d'interacció (IPO o HCI), l'arquitectura d'informació (AI o IA), la usabilitat o l'accessibilitat.

Ens agrada aprendre de cada client i de cada projecte. Si vols, et convidem també a descobrir coses noves plegats.

Ètica i tecnologia poden anar plegats

A Fesomia som defensors i difusors de les llibertats digitals. Treballem i desenvolupem amb programari lliure i el producte que et lliurem serà teu, per sempre. No ens agraden les llicències que limiten la llibertat dels usuaris, de manera que en el futur seràs lliure d'intervenir en el producte com més et convingui. Per descomptat, ens encantarà que comptis amb nosaltres, però no volem que depenguis de nosaltres.

I parlem més que de llicències: concebem eines a mida que fan justament allò que tu necessites, sense sobredimensionaments, però amb les portes obertes per facilitar-ne el creixement si així ho vols més endavant.

A Fesomia adoptem el compromís que obtindràs el màxim rendiment del teu pressupost

La seguretat ve de sèrie

La tecnologia ens facilita la vida i la feina, però ens exposa a nous riscos si no està ben implementada. A Fesomia tots els projectes surten al carrer amb la garantia que seran robustos i segurs, que no et donaran problemes.

També t'orientarem en els aspectes administratius i legals que la legislació obliga a complir sobre els productes i serveis de les tecnologies de la informació.

Parlem de preus, sense sorpreses

Des d'un blog a un projecte de comerç electrònic, sabem que no hi ha una recepta universal per cobrir totes les solucions. Cal analitzar amb criteri per decidir quina solució tecnològica és la més adequada en cada cas.

A Fesomia adoptem el compromís de què obtindràs el màxim rendiment del teu pressupost. Seguim un mètode de treball estricte que va des de l'estudi inicial fins al lliurament per aconseguir que el producte acabat encaixi amb les teves expectatives, terminis i capacitat econòmica, sense sorpreses.

Explica'ns la teva idea o projecte

Contacta'ns, et farem una proposta comprensible i coherent per portar-la a l'àmbit digital.