Fem servir galetes (cookies) per oferir-te el millor servei possible. Visita la pàgina Política de cookies per obtenir més informació i configurar les teves preferències de privacitat.

Màrqueting digital que t'ajudarà a vendre

T'ajudarem a trobar, conèixer i atendre nous clients

Aplicarem tècniques, recursos i estratègia en l'entorn digital, per identificar i contactar amb nous clients, perquè l'equip comercial de la teva empresa afronti la seva tasca amb més possibilitats d'èxit.  

Desplegarem un pla de màrqueting digital per ajudar-te en el treball comercial. Farem que el lloc web,  les campanyes d'emailmarketing, les accions de publicitat en línia i la teva presència a la Xarxa siguin efectives i rellevants: perquè t'ajudin a vendre més i millor. 

Plans de màrqueting digital

Suport sota demanda en la gestió del pla de màrqueting digital

T'oferim suport puntual, mesurat i adaptat a les teves necessitats concretes

  • Compta amb nosaltres quan ens necessitis, si vols un suport constant i especialitzat. Treballarem plegats i gestionarem les tasques que a tu et resulten més costoses.
  • Delega'ns el 100% de la gestió del màrqueting digital, si vols que fem un control integral de l'estratègia digital de la teva empresa i t'informem dels resultats.
  • Forma't i millora amb un suport professional, si vols autogestionar les teves accions per arribar a ser totalment autònom: t'ajudem a implementar el pla i t'acompanyem mentre n'aprens.

El suport a demanda per desplegar el pla de màrqueting digital és per a tu si:

  • Vols dirigir les campanyes de màrqueting digital de la teva empresa, però et cal un suport de confiança per aprendre a fer una direcció efectiva.
  • Et cal suport puntual, vols delegar una part concreta de les tasques de màrqueting: la definició d'objectius i d'indicadors, les accions de comunicació o l'analítica i control dels resultats.

Explica'ns què necessites

Truca'ns al 977 390 953 o escriu-nos a bernadette@fesomia.cat. Treballarem perquè tinguis un pla de màrqueting digital eficient i amb bons resultats.